Ροή Ειδήσεων

Μελέτη οριοθέτησης «Κατσαμπαδιανού υδατορέματος»

Τη σύμβαση για την εκπόνηση της «Μελέτης Οριοθέτησης και Διευθέτησης  Κατσαμπαδιανού υδατορέματος» με προϋπολογισμό  1.101.812 χιλ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
          Η μελέτη αφορά την διευθέτηση του Κατσαμπαδιανού υδατορέματος και συγκεκριμένα α) τμήματος του κύριου κλάδου), β) τμήματος του ρέματος Φορτέτσας γ) όλου του κλάδου του ρέματος, που έρχεται από την περιοχή Δύο Αοράκια και δ) τμήματος του κλάδου που έρχεται από την περιοχή νέου Κοιμητηρίου Ηρακλείου, με την εκ νέου οριοθέτηση των εγκεκριμένων οριοθετήσεων στην περιοχή μελέτης, την οριοθέτηση του κλάδου που έρχεται από την περιοχή Νέου Κοιμητηρίου Ηρακλείου, συμπεριλαμβανόμενων των προμελετών αντικατάστασης μίας γέφυρας και τεσσάρων νέων γεφυρών, καθώς και τις υποστηρικτικές μελέτες. Το συνολικό μήκος είναι περίπου 7 χιλιόμετρα.
Τα αντιπλημμυρικά έργα θα αφορούν κυρίως τις περιοχές όπου θεωρούνται επικίνδυνες για την εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων.
          Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, οι εκπρόσωποι των μελετητών Στέλλα Καϊμάκη, Μιχάλης Παρασκευόπουλος και η προϊσταμένη του τμήματος δομών περιβάλλοντος της διεύθυνσης τεχνικών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Άννα Ροβίθη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω