Ροή Ειδήσεων

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Φιλοξενίας & Τουρισμού

[χρόνος ανάγνωσης 50 δευτερόλεπτα]

Έως τις 16 Ιουνίου 2023, θα είναι ανοικτό το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού, για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων. Το Μεταπτυχιακό υλοποιείται από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο και έχει χρονική διάρκεια τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων.
Η υποβολή δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους και πιο συγκεκριμένα (α) από 2 Μαΐου έως 16 Ιουνίου 2023, με διεξαγωγή των συνεντεύξεων 20-25 Ιουνίου 2023 και (β) από 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2023 και διεξαγωγή συνεντεύξεων 20-25 Σεπτεμβρίου 2023. Κατά τη δεύτερη φάση αιτήσεων θα καλυφθούν όσες θέσεις έχουν μείνει κενές μετά τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων της πρώτης φάσης. Στο πρόγραμμα προβλέπονται τέλη φοίτησης που ανέρχονται στα 3.300€.
Κατά την διάρκεια των δύο πρώτων εξ αυτών, οι φοιτητές παρακολουθούν συνολικά οκτώ υποχρεωτικά μαθήματα, ενώ στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται η μεταπτυχιακή εργασία. Υπάρχει η δυνατότητα σε αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών να επιλέξουν μερική φοίτηση. Ο μέγιστος αριθμός εισακτέων ανέρχεται στους 35.
Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και συναφών αντικειμένων Τριτοβάθμιων Σχολών της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι μη συναφών τμημάτων, που διαθέτουν τουλάχιστον δύο έτη συναφούς επαγγελματικής προϋπηρεσίας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τη Γραμματεία του Τμήματος, τηλεφωνικά στο 2810379670 ή με email στη διεύθυνση [email protected].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω