Ροή Ειδήσεων

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 5G
Πραγματικότητα στην Ελλάδα

του Μιχάλη Βλαχάκη

ΤΟ 5G ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 5G
Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής οι συχνότητες 5G έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην ζωή μας στην Ελλάδα. Σε αυτό βοήθησε η μείωση των τιμών στα κινητά με τεχνολογία 5G και η ανάπτυξη και εγκατάσταση πολλαπλών κεραιών και Access Points 5G. Έτσι όλο και περισσότερη ταχύτητα διαπιστώνεται στο Downloading των συσκευών μας σε όλο και περισσότερες περιοχές στην χώρα μας κατά τα διεθνή πρότυπα.
Διαπιστώνουμε δε και την τρομερή αύξηση πακέτων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας με όλο και περισσότερες δυνατότητες και χρήση.
Ειδικότερα όσον αφορά τις συχνότητες εκπομπής των κεραιών πλέον 5G, η μετάδοση / εκπομπή γίνεται σε τρείς περιοχές συχνοτήτων:

  1. Τη «χαμηλή} (lowband) με συχνότητες μικρότερες του 1 GHz.
  2. Τη «μεσαία» (midband) με συχνότητες μεταξύ 1GHz και 6 GHz.
  3. Tην «υψηλή» (highband) με συχνότητες των 6 GHz και των 26 έως 28 GHz.
    H τελευταία υψηλή ή χιλιοστομετρικά κύματα δεν χρησιμοποιείται ακόμα σε πλήρη λειτουργία καθώς το δίκτυο έχει μεταδώσεις στις δυο πρώτες περιοχές (χαμηλή και μεσαία), οι οποίες δεν είναι μακριά από τις συχνότητες που ήδη χρησιμοποιούνται, όπως WiFi (περιοχές 2,4 και 5,2 GHz) και δίκτυα 4G (στα 0,8, 1,8 και 2,6 GHz).
    Συνοπτικά στο διάγραμμα οι συχνότητες 5G

Βασικά χαρακτηριστικά
Μπορούμε να συνοψίσουμε στα παρακάτω πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά του 5G, που μας επιφυλάσσουν ένα μέλλον με ασύλληπτες δυνατότητες:
• Πολύ υψηλότερες ταχύτητες δικτύων, οι οποίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 1 Gbps.
• Εξαιρετικά χαμηλός χρόνος απόκρισης (latency).
• Aυξημένη χωρητικότητα δικτύου, με τους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερες ταχύτητες και αξιοπιστία δικτύου.
• Αξιοποίηση των δυνατοτήτων VoLTE για την παροχή υπηρεσιών φωνής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει και να δέχεται κλήσεις και να χρησιμοποιεί δεδομένα ταυτόχρονα, χωρίς διακοπή στην ταχύτητα download.
• Διασφάλιση καλύτερης ποιότητας και καθαρότητας στις φωνητικές κλήσεις, αλλά και υψηλής ποιότητας videocalls χωρίς καθυστερήσεις ή pixelation.
• Προώθηση του Internet of Things δηλαδή, υποστήριξη της σύνδεσης εκατομμυρίων «έξυπνων» συσκευών στο Διαδίκτυο και τη δημιουργία μεγάλων δικτύων IoT.
• Η επέκταση των Gigabit δικτύων και του IοΤ θα υποστηρίξει τις έξυπνες πόλεις με νέες δυνατότητες σε σημαντικούς κλάδους (βιομηχανία, γεωργία, ενέργεια και άλλες κοινωφελείς υπηρεσίες).
• Εξασφάλιση καλύτερης και ευκολότερης πρόσβασης στην εκπαίδευση, την απασχόληση, την υγεία και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
Οι επιβαρημένοι από ακτινοβολία χώροι κατοικίας ή εργασίας μπορούν να διαπιστωθούν μετά από μετρήσεις από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με τα κατάλληλα όργανα μέτρησης. Αναφέρουμε σχετικά θέματα και περιπτώσεις μετρήσεων ειδικά για 5G που πλέον είναι όλο και περισσότερο στην ζωή και στον χώρο μας

Οι εφαρμογές των υπηρεσιών της Aktinovolia.com είναι πολλές, μοναδικές και απόλυτα εξειδικευμένες. Το άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό, τα εξειδικευμένα μηχανήματα μέτρησης, το αυστηρό πρωτόκολλο που ακολουθούμε τόσο κατά τις μετρήσεις και τις επαναμετρήσεις όσο και κατά την εφαρμογή των υλικών θωράκισης έχει καταστήσει την Aktinovolia.com σε μια ανερχόμενη εταιρεία στην εμπιστοσύνη ιδιωτών και επαγγελματιών.
Το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας φέρει κοντά στην κάθε γωνιά της Ελλάδας με σκοπό να παρέχουμε τις υψηλές ποιοτικά υπηρεσίας μας σε όλους με προσιτό κόστος.
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δώσει δυνατότητες στον άνθρωπο που πριν μερικά χρόνια ήταν στο φάσμα της επιστημονικής φαντασίας. Όμως όλα έχουν ένα τίμημα και σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι βλαβερές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική μας υγεία από την εκπομπή ακτινοβολιών από όλες αυτές τις συσκευές τεκμηριώνονται σήμερα επιστημονικά.

Η Aktinovolia.gr είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στο χώρο από το 2013 και στελεχώνεται από ειδικούς και άρτια κατηρτισμένους επιστήμονες οι οποίοι διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία για υπεύθυνες απαντήσεις και προτάσεις συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες στα προβλήματα που προκύπτουν από την χρήση της τεχνολογίας στην εποχή μας (Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση-Electromagnetic Pollution). Απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες-επιχειρήσεις (Εταιρική και Ηθική Ευθύνη) που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους στην οικία ή στο χώρο εργασίας τους. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό με τα υπερσύγχρονα και κατάλληλα όργανα μέτρησης (5G READY) μπορεί όχι μόνο να διαπιστώσει και να διατυπώσει στον Ηλεκτρομαγνητικό Χάρτη της οικίας ή του χώρου εργασίας την ύπαρξη, τη θέση και το μέγεθος της Ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης αλλά και να προτείνει τρόπος θωράκισης για να καταστεί ασφαλής ο κάθε χώρος. Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας αποτελεί το πελατολόγιο μας!!

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Χώροι και επιχειρήσεις που χρήζουν μετρήσεων EMF
Σχολεία – Ιδιωτικά Σχολεία – Κολέγια ΙΕΚ – Ιδιωτικές Σχολές – Ξενοδοχεία – Τουριστικά Καταλύματα – Νοσοκομεία – Ιδιωτικές Κλινικές – Γηροκομεία – Μαιευτήρια – Παιδικοί σταθμοί – Γραφειακοί χώροι – Data Centers – Εστιατόρια – Ξενώνες Φιλοξενίας Ατόμων Με νεοπλασίες – Εργοστάσια με ισχυρά EMF – Βιομηχανίες για προστασία Προσωπικού – Kαταστήματα παιχνιδιών – Καταστήματα παιδικών ρούχων – Luna Park – Ιδιωτικά Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών – Ωδεία – Βιβλιοπωλεία – Οδοντιατρεία – Μικροβιολογικά εργαστήρια – Φυσιοθεραπευτήρια – Ιατρεία Μαιευτήρων, Παιδιάτρων, Νεογνολόγων, Νευρολόγων, Καρδιολόγων – Ιατρικά κέντρα – Διαγνωστικά Κέντρα – Spa – Χώροι ευεξίας – Σχολές Πολεμικών τεχνών – Baby Parking – Gym – Cinemas – Θέατρα.
• Σε κάθε ευαίσθητο χώρο ανθρώπινης συνάθροισης και ιδιαίτερα σε χώρους που γειτνιάζουν με κεραιοσυστήματα.
• Έχοντας αυξημένη την αίσθηση ευθύνης δουλεύουμε για την ασφάλεια του προσωπικού σας και των πολιτών που εμπλέκονται με την δράση σας.
• Το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας, φέρει κοντά στην κάθε γωνιά της Ελλάδας με σκοπό να παρέχουμε τις υψηλές ποιοτικά υπηρεσίας μας σε όλους με προσιτό κόστος.
• Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δώσει δυνατότητες στον άνθρωπο που πριν μερικά χρόνια ήταν στο φάσμα της επιστημονικής φαντασίας. Όμως όλα έχουν ένα τίμημα και σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι βλαβερές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική μας υγεία από την εκπομπή ακτινοβολιών από όλες αυτές τις συσκευές τεκμηριώνονται σήμερα επιστημονικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
Διενεργούμε μετρήσεις 5G Συχνοτήτων μέχρι και 40Ghz= 40.000 Mhz.
Έχουμε πλέον εξοπλισμό μετρήσεων της WAVECONTROL και μπορούμε να δράσουμε σε κάθε επίπεδο που θα μας ζητηθεί

• Η Βεβαίωσή μας για μετρήσεις 5G μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση και όπου απαιτείται η παρουσία της.
• Η Βεβαίωσή μας δυστυχώς όμως δεν έχει απεριόριστη διάρκεια έχει ισχύ 12 η 24 μηνών καθώς εάν δεν έχουμε θωρακίσει το χώρο μπορεί ανά πάσα στιγμή να εμφανιστεί κάποια ρυπογόνος πηγή με ηλεκτρομαγνητικά πεδία στη γειτονιά μας …. με χρήση νέων κεραιοσυστημάτων και διατάξεων…. με κυρίως κρυμμένο κεραιοσύστημα .. δεν γνωρίζουμε πότε και πώς θα αλλάξει ο Ηλεκτρομαγνητικός χάρτης της περιοχής.
• Την μόνη περίπτωση που η Βεβαιωσή μας έχει ισχύ επ΄ αόριστον είναι αν έχουμε θωρακίσει πλήρως τους χώρους που βεβαιώνουμε για την καθαρότητά τους από EMF.

Στο χώρο ανάμεσα στην ανεξέλεγκτη χρήση-κατάχρηση της τεχνολογίας και στην απόλυτη αποχή από αυτήν βρίσκεται η εταιρεία μας Aktinovolia.com που με τη σωστή ενημέρωση για την ορθή χρήση των τεχνολογικών επιτευγμάτων αλλά και τις προτάσεις για την θωράκιση σε περίπτωση που χρειάζεται μπορεί να βοηθήσει ιδιώτες και επαγγελματίες να ζουν αρμονικά απολαμβάνοντας την τεχνολογία.
Ονειρευόμαστε ένα κόσμο καλύτερο και ασφαλέστερο τόσο για μας όσο και τα παιδιά μας που αποτελούν το μέλλον μας και εργαζόμαστε ακατάπαυστα και αγόγγυστα γι’ αυτό.

Πηγή 11ο Τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω