Ροή Ειδήσεων

Μητρώο Μεντόρων Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου με τίτλο «Ενίσχυση δράσεων ακαδημαϊκής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα πλαίσια του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», δημιουργεί Μητρώο Μεντόρων σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.
          Το έργο υλοποιείται σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το οποίο συντονίζει τη συγκεκριμένη δράση «ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΝΤΟΡΩΝ – Ανάπτυξη μητρώου μεντόρων σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας», με επιστημονικό υπεύθυνο τον  κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, Διευθυντή του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης (ΕΤΕΠ ΚΡΗΤΗΣ)  ([email protected]).
          Η πρόσκληση απευθύνεται σε μέντορες, που θα προέρχονται από ιδιωτικούς, επιχειρηματικούς φορείς, από δημόσιους οργανισμούς,  από την ερευνητική – ακαδημαϊκή κοινότητα, κ.α. και η επιλογή τους θα γίνει από Επιτροπή Αξιολόγησης. Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβάλλεται ηλεκτρονικά έως τις 30 Μαρτίου 2022.
          Ο κάθε επιλεγμένος μέντορας θα αναλάβει την καθοδήγηση επιχειρηματικής ομάδας, από τις επιλεγμένες ομάδες της δράσης «Φυτώριο Ιδεών», οι οποίες προέρχονται από Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα της Κρήτης.
          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Παρατηρητηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω