Μοναδική Πιστοποίηση Google Κρητικής Εταιρίας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 29 δευτ.]

Η RevitUp.direct, ένα κορυφαίο Revenue Management & Digital Marketing agency, πιστοποιήθηκε ως Google Premier Partner, σημειώνοντας ιστορικό ορόσημο για την πορεία της εταιρίας.
          Εδρεύοντας στο Ηράκλειο, το agency αποτελεί πλέον την μοναδική εταιρεία στην Κρήτη που έχει κατακτήσει αυτή την αναγνώριση, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στις συνολικά 34 εταιρίες στην Ελλάδα που έχουν πιστοποιηθεί ως Premier Partners και μόλις στο 3% των συνεργατών της Google παγκοσμίως.
          Η διάκριση αυτή απονέμεται αποκλειστικά σε συνεργάτες που κατέχουν στο ενεργητικό τους κορυφαίες επιδόσεις σε διαφημίσεις Google, μεγιστοποιώντας τα έσοδα του πελατολογίου τους με καινοτόμες στρατηγικές και στοχευμένες προσεγγίσεις.
          Ο κ. Μηνάς Λιαπάκης, co-founder της RevitUp.direct δήλωσε ότι «Η αναγνώρισή μας ως Google Premier Partner είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της ακούραστης αφοσίωσης της ομάδας μας. Είμαστε υπερήφανοι που η Google αναγνωρίζει τις εξειδικευμένες γνώσεις μας πάνω στη δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών, γεγονός που μας καθιστά πρωτοπόρους στον ξενοδοχειακό κλάδο σε Ελλάδα, Κύπρο και Ζανζιβάρη.»  
          Οι Google Premier Partners διακρίνονται για τις προηγμένες υπηρεσίες τους σε Google Ads, την παροχή καμπανιών υψηλής απόδοσης και την εξειδικευμένη γνώση τους να πετυχαίνουν τους στόχους τους με αποδοτικότητα και επαγγελματισμό. 
          Με την απόκτηση αυτής της πιστοποίησης, η εξειδικευμένη ομάδα της RevitUp επικυρώνει περαιτέρω την ικανότητά της να πλοηγείται στο πολύπλοκο ψηφιακό περιβάλλον, δεσμευμένη να ηγείται της ανάπτυξης των πελατών της μέσω στοχευμένων διαφημιστικών καμπανιών και καινοτόμων στρατηγικών.
          Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η RevitUp.direct εξελίσσει τεχνολογικά την δέσμευση της εταιρείας για την ανάπτυξη του πελατολογίου της με υψηλά πρότυπα στη διαχείριση revenue management  και στις υπηρεσίες digital marketing στον συνεχώς μεταβαλλόμενο τουριστικό κλάδο.  

          Υπενθυμίζεται πως η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στον χώρο της φιλοξενίας. Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο. Η έμπειρη ομάδα μας, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους specialists, προσφέρει μία 360 προσέγγιση στον σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση. Ταυτόχρονα, είναι σε συνεχή ετοιμότητα, παρακολουθώντας διαρκώς τις ανερχόμενες εξελίξεις του χώρου, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα την τοποθέτηση και την στρατηγική με το κάθε ξενοδοχείο. Στο πλευρό του κάθε πελάτη, μετασχηματίζει μαζί τη ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για την σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω