Ροή Ειδήσεων

Νέα έκδοση ΙΚΕ

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ι.Κ.Ε.) ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ» του Αντώνη Νασόπουλου από τις Εκδόσεις Πρόσθεση.
Το βιβλίο ενσωματώνει όλες τις αλλαγές στην φορολογία που επήλθαν με τον Ν.4646 και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό με τον Ν.4670/20, όπως και τις νεώτερες ερμηνευτικές και αποφάσεις του ΓΕΜΗ και του ΕΛΤΕ μέχρι σήμερα.
ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
Σε σχέση με το  προηγούμενο, διαθέτει 155 νέες σελίδες με όλες τις αλλαγές στην δομή και φορολογία των ΙΚΕ, όπως διαμορφώθηκαν με τον νέο φορολογικό Νόμο 4646/19 και σε σύνολο 536 σελίδες. Περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα θέματα, λογιστικές εγγραφές σύστασης Ι.Κ.Ε. – Πρότυπα Καταστατικά – Έντυπα – Υποδείγματα Σύστασης Ι.Κ.Ε.- Μετατροπή όλων των μορφών των επιχειρήσεων σε Ι.Κ.Ε. και αντιστρόφως – Λογιστικά Αρχεία Ι.Κ.Ε. –  Ετήσιες ατομικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις – Υποδείγματα ατομικών χρηματοοικονομικών καταστάσεων – Φορολογία της Ι.Κ.Ε. – Ασφαλιστικές Υποχρεώσεις Διαχειριστών με τον Ν.4670/28.2.2020. Ασκήσεις – Αναλυτικά Παραδείγματα.  Αξίζει πραγματικά να το αποκτήσει κανείς για όλα αυτά που προσφέρει.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Είναι το μόνο που ενσωματώνει τα νέα δεδομένα φορολογίας και ασφάλισης των ΙΚΕ.
Κρίνεται σαν απαραίτητο για κάθε λογιστικό γραφείο, κάθε εταιρεία που ασχολείται με εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων η και υπηρεσιών, για δικηγορικά γραφεία που ασχολούνται με συστάσεις εταιρειών, κάθε ελεγκτική εταιρεία – ορκωτούς λογιστές αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
• Είναι το μόνο που εξηγεί με σαφήνεια εάν θα πρέπει να γίνει μία ΙΚΕ η όχι, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους σφαιρικά. • Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο internet. • Οι πληροφορίες που περιέχει είναι μοναδικές στο είδος τους και απαραίτητες για κάθε  λογιστή.• Διαθέτει πλειάδα εξαιρετικών παραδειγμάτων, που καλύπτουν κάθε περίπτωση.• Έχει ανάλυση των νέων διατάξεων και των οδηγιών ΓΕΜΗ και ΕΛΤΕ.• Περιέχει κρίσιμες αποφάσεις της φορολογικής διοίκησης για την απεικόνιση των συναλλαγών.• Δείχνει τον τρόπο μετατροπών από και προς ΙΚΕ όλων των εταιρειών, βάσει του τελευταίου σχετικού Νόμου 4601/19.

Ο Αντώνης Νασόπουλος, είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μεταδώσει, συγκεντρωμένα, τεκμηριωμένα και απλά, με πολλά παραδείγματα, την ειδική και βαθιά γνώση του πάνω στην Φορολογία Εισοδήματος, την Λογιστική και τον Φορολογικό Σχεδιασμό Επιχειρήσεων.Η εμπειρία του σαν σύμβουλος επιχειρήσεων σε φορολογικά θέματα αλλά και η ενασχόλησή του με την εκπαίδευση σαν απαραίτητο γρανάζι εκπαιδευτικών οργανισμών υψηλού κύρους όπως το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών) και το ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) του έχει δώσει την ικανότητα μεταφοράς της γνώσης και «τεχνολογίας» (Know How για τους ομιλούντες την Νεοελληνική) με απλό και κατανοητό τρόπο, κάτι που αναδεικνύεται και στο παρόν βιβλίο.Στην ζωή του, σαν χαρακτήρας, είναι καθαρός σαν γάργαρο νερό, ευθύς και άμεσος, χωρίς να επιδέχεται συμβιβασμούς στην αλήθεια και την ποιότητα, την δική του αλλά και της δουλειάς του.Το έργο του είναι πάντα λεπτομερές, τεκμηριωμένο και ακέραιο. Το βιβλίο αυτό, για μία ακόμα φορά, είναι αποτέλεσμα σκληρής και συνεπούς δουλειάς. Περιέχει εκτενή ανάλυση της φορολογικής και της νέας εργατικής νομοθεσίας και βοηθάει στην αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται μέσω ΙΚΕ αλλά και ο λογιστής του.Με πλήθος παραδειγμάτων κατάλληλων για κάθε περίπτωση και υποδείξεων για τον ορθό τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που πραγματεύεται, το παρόν βιβλίο είναι γραμμένο σε μορφή σεμιναρίου, αποσαφηνίζει τα δυσνόητα σημεία και επιλύει προβλήματα. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, θεωρούμε ότι θα βοηθήσει επιχειρηματίες, λογιστές, φοροτέχνες αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους με την λειτουργία μίας ΙΚΕ, να πάρουν τις σωστές αποφάσεις σε σχέση με τις φορολογικές και εργατικές τους υποχρεώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω