Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της R.E.D.S.

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 19 δευτ.]

Η διοίκηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «REDS Α.Ε.», κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων και Αμοιβών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, μετά την παραίτηση του κ. Γεώργιου Ματθαίου από την ιδιότητά του ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του ως Εντεταλμένος Σύμβουλος, εξέλεξε ως νέο Εκτελεστικό Μέλος την κα Ιωάννα Δρέττα, στην οποία ανέθεσε καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της Εταιρείας.  
          Υπενθυμίζεται ότι η R.E.D.S., πλειοψήφησε στον διαγωνισμό για το οικόπεδο 345.000m2 στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης, που διεξήχθη από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Θυγατρική της εταιρεία είναι η «Γούρνες Ανάπτυξη και Διαχείριση Ακινήτων Μονοπρόσωπη ΑΕ».
Η REDS Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου ΕΛΛΕΚΤΩΡ όπου το 29.87% του μετοχικού κεφαλαίου ανήκει στην ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) Διυλιστήρια Κορίνθου ΑΕ.
          Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS ΑΕ, κατά την από 11 Δεκεμβρίου 2023 συνεδρίασή του, ομόφωνα εξέλεξε την κα Ιωάννα Δρέττα ως τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο και εν συνεχεία ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Ευθύμιος Μπουλούτας του Θεοδώρου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος.
Ιωάννα Σαμπράκου του Φωτίου, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος. 
Ιωάννα Δρέττα του Γρηγορίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος. 
Αλεξάνδρα Σταυροπούλου του Γεωργίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. 
Κωνσταντίνος Τούμπουρος του Πανταζή, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος. 
Κωνσταντίνος Μπουλμέτης του Ευστρατίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. 
Ασημίνα Τσουπλάκη του Μενελάου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Παναγιώτης Κυριακόπουλος του Όθωνος, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.
Ευάγγελος Σαμαράς του Φιλίππου, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.
          Σημειώνεται ότι η κα Δρέττα Ιωάννα διαθέτει 20ετη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ευθύνης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακά στο Imperial College London (MSc) και το Harvard Kennedy School (Master in Public Administration).
          Υπήρξε υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Ιωάννη Σαρμά με σκοπό τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιουνίου 2023, αφού στις εκλογές της 21ης Μαΐου κανένα κόμμα δεν είχε κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Είχε καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στην Marketing Greece, εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), για την προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού. Μεταξύ άλλων θέσεων, διατέλεσε και διευθύντρια της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη κατά την περίοδο 2012 έως 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω