Νέα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΚΤ

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) διόρισε την Eva Murciano Sánchez Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, αναλαμβάνοντας καθήκοντα την 1η Φεβρουαρίου 2022 και θα αναφέρεται στον Chief Services Officer.
Η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού προσφέρει μια στρατηγική συνεργασία σε επιχειρηματικούς τομείς και υπηρεσίες της ΕΚΤ για τη στήριξη της βιώσιμης οργανωτικής αριστείας καθώς και ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος που προωθεί τη δέσμευση και την προσωπική ανάπτυξη.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
          Η κ. Murciano Sánchez εντάχθηκε στην ΕΚΤ από τον ιδιωτικό τομέα το 1999 και από τότε έχει διατελέσει διάφορους διευθυντικούς και επαγγελματικούς ρόλους. Είναι αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού από τον Ιούνιο του 2021 και προηγουμένως είχε το ρόλο της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού. Πριν από αυτό, ήταν Επικεφαλής του Τμήματος Συνεργασίας Επιχειρήσεων στην ίδια Γενική Διεύθυνση, καλύπτοντας τομείς όπως η εργασιακή κουλτούρα, η απόκτηση ταλέντων και οι σχέσεις με το προσωπικό. Η κ. Murciano Sánchez έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της στρατηγικής πολυμορφίας και ένταξης της ΕΚΤ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις πολιτικές επιστήμες από το Universidad Autònoma de Barcelona.
Η κα Murciano Sánchez ηγήθηκε πρόσφατων εσωτερικών αναθεωρήσεων που εισάγουν τη στρατηγική διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού που επικεντρώνεται σε ανθρώπους και επιχειρηματικές ανάγκες, ενώ βασίζεται σε μια πιο ευέλικτη, πελατοκεντρική και βασισμένη στα δεδομένα προσέγγιση για την προσέλκυση και την ανάπτυξη ταλέντων στην ΕΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω