Νέα Διοίκηση ΣΕΒΠΗ

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 10 δευτ.]

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των εγκατεστημένων επιχειρήσεων την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
          Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και συγκροτήθηκε σε σώμα.
            Η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι η εξής:
Πρόεδρος
Χρηστάκος Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος
Καθέρης Σάββας
Γενική Γραμματέας
Τσαντρίζου Ζηνοβία
Ταμίας

Περδικογιάννης Στυλιανός
Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος
Ασπιρτάκης Ιωάννης
            Στην Εξελεγκτική Επιτροπή συμμετέχουν οι:
Αντωνακάκης Ελευθέριος
Ανυφαντάκης Δημήτριος
Καρκανάκης Ευάγγελος
           
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο επισήμανε προς τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που εργάζονται στη Βιομηχανική Περιοχή ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αρωγός σε κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.
           
Ειδικότερα υπογράμμισε ότι «Η συνεργασία όλων μας προς την κατεύθυνση αυτή απαραίτητη, καθώς ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα μέγιστα. Το  πλαίσιο λειτουργίας του ΣΕΒΠΗ παραμένει δυναμικό με εκπροσώπηση και διεκδίκηση των συμφερόντων μας και μέσω των θεσμικών και κυβερνητικών φορέων. Ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ των αρμόδιων φορέων σε εθνικό επίπεδο μπορεί να επιφέρει το απαιτούμενο θετικό αποτύπωμα».
          Ήδη το η νέα διοίκηση υπό τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χρηστάκο, είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη.
          Ο κ. Αλιφιεράκης συνεχάρη τον κ. Χρηστάκο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε δράσεις που θα διευκολύνουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ και θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες προς τα μέλη της.
           
Στη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση συνεργασίας των δύο φορέων, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα της ΒΙΠΕΗ, αλλά και δράσεις που θα τονώσουν την τοπική επιχειρηματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω