Νέα ηγεσία Ροταριανών Ελ Γκρέκο

[χρόνος ανάγνωσης 52 δευτερόλεπτα]

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με πανηγυρική συνεστίαση η αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο Ελ Γκρέκο, με την παρουσία πολλών προσκεκλημένων.
Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν:   
Ελευθερία Λημνιού – Πρόεδρος 
Μαρία Σμυρνάκη – Αντιπρόεδρος Α΄ 
Γιάννα Ρομπογιαννάκη – Αντιπρόεδρος Β΄ 
Νίκος Αγγελάκης – Γραμματέας και Εμψηφισμένος  Πρόεδρος για τη  χρονιά 2024-2025 
Ρούλα Τσαρλαμπά – Ταμίας 
Μέλη:  
Λίτσα Χριστοδουλάκη 
Μαρία Κανάκη 
Δαβίδ Παπαδάκης 
Στέλιος Χριστοδουλάκης 
Γιάννης Χριστοδουλάκης
– Κοσμήτορας 
            Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση για το μεγάλο ανθρωπιστικό του έργο, στον πάνω μισό αιώνα ροταριανό, βραβευμένο και διακεκριμένο παγκοσμίως, Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Χανίων, Εμμανουήλ Δελάκη.
            Στην εκδήλωση παρέστη και ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και εξήρε το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ροταριανισμός διεθνώς, όντας και ο ίδιος μέλος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου. Επίσης, απηύθυνε τα συγχαρητήριά του για το έργο τους τόσο στον απερχόμενο Πρόεδρο όσο και στη νέα Πρόεδρο, αλλά και στην κ. Λίτσα Χριστοδουλάκη, Βοηθός Διοικητής Κρήτης της 2475 Διεθνούς Ρόταρυ, και σε όλα τα μέλη του Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο. 
            Στην ίδια πανηγυρική εκδήλωση, ο Όμιλος απένειμε τιμητική διάκριση και σε τρεις γνωστούς Επιχειρηματίες του Ηρακλείου, οι οποίοι με διάφορους τρόπους έχουν στηρίξει τον Όμιλο στο έργο του, από την ίδρυσή του το 2018, μέχρι σήμερα. Τιμήθηκαν οι κύριοι, Στέργιος Μαρής, Γιώργος Πικράκης και Μανώλης Πιτσικάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω