Νέα συνεργασία «Ηλαιχτίδας»

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γεννήθηκε μια σπουδαία συνεργασία του Παγκρητίου Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα» και του Διαγνωστικού Κέντρου Ηρόδοτος με το Αιματολογικό του Κέντρο. Το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος, προσφέρει με την μορφή δωρεάν εξετάσεων σε μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστού, στηρίζοντας ενεργά τις γυναίκες – μητέρες ωφελούμενες του Συλλόγου.
          Προ ημερών πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Παιδικό Ξενώνα Φιλοξενίας «Η ηλιαχτίδα», στο Πα.Γ.Ν.Η., όπου προσφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς τις οικογένειες που διαμένουν στον Ξενώνα.
          Στην διάρκεια της επίσκεψης έγινε αναλυτική ενημέρωση από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρία Ευστρατίου και την Κοινωνική Λειτουργό του Ξενώνα κα Ντορίνα Παλαιολογοπούλου, για το σπουδαίο έργο της «Ηλιαχτίδας», που στέκεται καθημερινά δίπλα σε παιδιά που δίνουν μάχη κατά του καρκίνου και στις οικογένειες τους, παρέχοντας τους ψυχολογική και υλική στήριξη, σημαντική για την διευκόλυνση των αναγκών που ανακύπτουν στην καθημερινότητα τους.
          Το «χέρι βοήθειας» που απλώνει το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος στην Ηλιαχτίδα αποτελεί μια κίνηση που μοναδικό στόχο έχει να περάσει το μήνυμα της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους.
          Οι ενδιαφερόμενες μητέρες που ενδιαφέρονται για τις εξετάσεις μπορούν καλούν στον Παιδικό Ξενώνα «Η ηλιαχτίδα» στα τηλέφωνα 2813405409 και 6936930957.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω