Ροή Ειδήσεων

Νέοι Δασάρχες Κρήτης

Με απόφαση του Υπουργού περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα  ορίστηκαν οι Προϊστάμενοι στις Διευθύνσεις Δασών της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Κρήτης του ΥΠΕΝ».
Ειδικότερα η απόφαση ορίζει:
1. Την επανατοποθέτηση της Σκλαβάκη Πολύμνιας του Ελευθερίου του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Χανίων.
2. Την τοποθέτηση του Ασπετάκη Ιωάννη του Αντωνίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου.
3. Την τοποθέτηση της Σταματάκη Δέσποινας του Μιχαήλ, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Ρεθύμνου.
4. Την τοποθέτηση του Κουδουμά Εμμανουήλ του Ανδρέα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου.
          Οι ανωτέρω παρακαλούνται να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα τους θέση, ενημερώνοντας σχετικά τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του ΥΠΕΝ.
Η τοποθέτηση των ανωτέρω προϊσταμένων, λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 έως 86 του ν. 3528/2007.
            Αναλυτικά ολόκληρη η Απόφαση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω