Νέοι τεχνίτες Ξηράς Δόμησης

Ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ξηράς Δόμησης από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με την απονομή των διπλωμάτων στους καταρτιζόμενους, σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
          Εννέα καταρτιζόμενοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα και παρέλαβαν το δίπλωμα του «Τεχνίτη Ξηράς Δόμησης», το οποίο πιστοποιείται από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Φρανκφούρτης, υπό την επιστασία του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Χρώματος, Διαμόρφωσης και Προστασίας Κτηρίων της Γερμανίας. Το πρόγραμμα διεξήχθη σε συνεργασία με τον «Ομοσπονδιακό Σύνδεσμο Χρώματος, Διαμόρφωσης και Προστασίας Κτηρίων» της Γερμανίας, το «Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Φρανκφούρτης», (Handwerkskammer Frankfurt-Rhein-Main), και την Ελληνογερμανική Συνέλευση.
          Τα διπλώματα απένειμαν ο Dr. Christof Riess, Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου της Φρανκφούρτης, ο Dr Harald Fichter, ως εκπρόσωπος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κατ’ εντολήν του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, ο Mathias Bucksteeg, Γενικός Διευθυντής του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Χρώματος, Ανακαίνισης, Διαμόρφωσης και Προστασίας Κτηρίων, ο Peter Blasé, Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Χρώματος, Ανακαίνισης, Διαμόρφωσης και Προστασίας Κτηρίων, o Norbert Pestka, ως συντονιστής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ο Vitali Romme, ως εκπαιδευτής, καθώς και ο Δημήτριος Σωπίκης, ως εκπρόσωπος της Ελληνογερμανικής  Συνέλευσης.
          Στη διάρκεια της εκδήλωσης  απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Μανώλης Φραγκάκης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο κ. Χαράλαμπος Λεκάκης, Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ, ο κ. Γιώργος Ταβερναράκης, Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, ο κ. Μανώλης Κουμαντάκης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, καθώς και ο κ. Μηνάς Κατράς, Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ.
          Το σεμινάριο απευθύνεται σε τεχνίτες με σχετική εμπειρία στον χώρο της οικοδομής, με σκοπό ν’ αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες και μεθοδολογίες της ξηράς δόμησης. Το συνολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από 3 πενθήμερα σεμινάρια, 40 διδακτικών ωρών το καθένα, και ακολουθείται από εξετάσεις πιστοποίησης. Θα ακολουθήσουν νέοι κύκλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω