Ροή Ειδήσεων

Νέος Πρόεδρος FAMAR

Η ECM Partners Inc., βασικός μέτοχος της FAMAR, διόρισε νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου FAMAR τον Peter Prock.
Επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου έγινε ο Κωνσταντίνος Ρέγγης, Διευθύνοντας Σύμβουλος της FAMAR.
Ο Peter Prock και ο Κωνσταντίνος Ρεγγής ήδη έχουν αναλάβει καθήκοντα.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
          Ο Peter Prock είναι ένα ευρέως σεβαστό στέλεχος, ο οποίος έχει διατελέσει διάφορους διοικητικούς ρόλους στον φαρμακευτικό τομέα. Πριν σχηματίσει την Albrecht, Prock & Partners το 2016, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Polpharma από το 2013 έως το 2015, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Actavis και Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ratiopharm πριν από την εξαγορά του από την Teva. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Sandoz, όπου κατείχε διάφορες θέσεις στην Αυστρία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Είναι μέλος διοικητικών συμβουλίων πολλών φαρμακευτικών εταιρειών.
          Ο Κωνσταντίνος Ρέγγης φέρνει 33 χρόνια εμπειρίας σε ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους. Είναι ένα πολύ πεπειραμένο και εξειδικευμένο στέλεχος με μεγάλη κατανόηση του οργανισμού, τον οποίο έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, συμπεριλαμβανομένου του Chief Operating Officer και του Vice President Operations.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω