Νέο έργο «Δομική Κρήτης»

Η «Δομική Κρήτης» αναλαμβάνει την κατασκευή του έργου, βελτίωσης του δρόμου από τον κόμβο στα Σίσαρχα έως την ανατολική είσοδο των Ανωγείων, ύψους 7,8 εκ. (με Φ.Π.Α.) ευρώ. Η σύμβαση υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022. Το έργο προβλέπει πλήρη βελτίωση του δρόμου και περιλαμβάνει τις εργασίες του δρόμου και τα συνοδά έργα σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη.
          Τα επιμέρους αντικείμενα προς κατασκευή είναι η Κατασκευή του οδικού τμήματος και αποκαταστάσεις υφισταμένων τοπικών οδών, Κατασκευή ισόπεδου κόμβου για τον οικισμό Σίσαρχα, Έργα αποχέτευσης ομβρίων της οδού, Σήμανση – ασφάλιση της οδού και του ισόπεδου κόμβου, Ηλεκτροφωτισμός του ισόπεδου κόμβου. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε 24 μήνες.
          Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, Αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι από το Δημοτικό Συμβούλιο Ανωγείων, ο Διευθυντής τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, η Τζούλια Μπαρτολότζι προϊσταμένη συγκοινωνιακών έργων και η Μαρία Παπαναστασίου προϊσταμένη τμήματος μελετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω