Οικονομικά Αποτελέσματα «Δομική Κρήτης ΑΕ»

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Αύξηση παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας «Δομική Κρήτης ΑΕ» το Α’ Εξαμήνου του 2023 σε € 8.5 εκ. έναντι € 4.5 εκ. το αντίστοιχο διάστημα του 2022, και τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν σε €1,56 εκ. έναντι € 1,14 εκ.
Σύμφωνα με την εταιρεία το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των συμβασιοποιημένων και των έργων που η εταιρεία έχει αναδειχτεί προσωρινός μειοδότης διαμορφώνεται σε € 89 εκ. το τρίτο τρίμηνο καταγράφοντας σημαντική αύξηση έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2022.
          Σε επίπεδο ισολογισμού τα Ίδια κεφάλαια της εταιρείας είναι αυξημένα σε € 11,9 εκ. έναντι € 11,1 εκ. τον 12/2022, ενώ το σύνολο του Τραπεζικού δανεισμού παρέμεινε σε χαμηλά για τον κλάδο επίπεδα των € 5,5 εκ. έναντι € 6 εκ. το 12/2022, με την αντίστοιχη σχέση Ξένα – Ίδια κεφάλαια να διαμορφώνεται σε 0,46, ενώ οι κάλυψη χρεωστικών τόκων από λειτουργικά κέρδη είναι 6.4 φορές.
Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην δημιουργία νέων χρηματοδοτικών γραμμών για τη χρηματοδότηση του αναπτυξιακού πλάνου της επόμενης 5ετίας που σκοπεύει να ανακοινώσει εντός του επόμενου εξαμήνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω