Ροή Ειδήσεων

Οικονομική ενίσχυση «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ»

Οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 8.000€, έλαβε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», από τον Όμιλο ΟΤΕ.
Η δωρεά του Ομίλου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης Φορέων οι οποίοι φροντίζουν παιδιά συμβάλλοντας σημαντικά στην λειτουργία και την υλοποίηση του κοινωνικού τους έργου, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την  κοινωνική προσφορά.
          Η οικονομική ενίσχυση θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της Ηλιαχτίδας προσφέροντας μέριμνα και ανακούφιση στα ωφελούμενα παιδιά και στις οικογένειες τους και ενισχύοντας την υψηλής ποιότητας ψυχοκοινωνική στήριξη που παρέχουν οι δύο υποστηρικτικές  δομές του Συλλόγου, η Δομή Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας «Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».
          «Η αναγνώριση του έργου της Ηλιαχτίδας από ένα Όμιλο που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει ευαίσθητες ομάδες και τομείς της κοινωνίας, μέσω των προγραμμάτων και των πρωτοβουλιών του, κάνει την επιλογή αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μας βοηθά ηθικά και υλικά να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε διαρκώς  τις υπηρεσίες και τις παροχές μας.» επισημαίνει ο Παγκρήτιος Σύλλογος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω