Ροή Ειδήσεων

Οργανισμοί Διαχείρισης Τουριστικών Προορισμών

Το πλαίσιο λειτουργίας των Οργανισμών Διαχείρισης Προορισμών (DMΜOs) παρουσίασε Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού.
          Οι Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών ως καινοτόμο εργαλείο marketing και management, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των τουριστικών προορισμών, καθώς έχουν ως στόχο την προβολή τους, την προσέλκυση επισκεπτών και την ανάπτυξη της βιώσιμης περιφερειακής οικονομίας των τοπικών κοινωνιών. Οι DMΜOs παρέχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη προϊόντων που θα ενισχύσουν την εμπειρία του επισκέπτη, την ταυτότητα και την έκφραση της επωνυμίας του προορισμού.
Στόχος η προέκταση της τουριστικής περιόδου έως και 365 ημέρες το έτος.
          Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για τη συνεισφορά τους στον Τουρισμό  ο κ. Γιάννης Ρέτσος (Πρόεδρος Σ.Ε.Τ.Ε), ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός (προέδρος ΞΕΕ), ο κ. Γρηγόρης Τάσιος (Πρόεδρος ΠΟΞ), ο κ. Δημήτρης Κουτούκης (Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΕΤ), ο κ. Yu Zenggang (Προέδρος ΟΛΠ), η κα Θεοδώρα Ρήγα (Γενική Εμπορική Διευθύντρια & Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΟΛΘ) και ο κ. Γιάννης Παράσχης (Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω