Ο Κρητικός Αμπελώνας στην Νορβηγία

Το Νορβηγικό κρατικό μονοπώλιο (VINMONOPOLET AS) αποφάσισε να εντάξει στην γκάμα των κρασιών που εμπορεύεται, δύο κρασιά από την Κρήτη, εκ των γηγενών ποικιλιών Βιδιανό και Λιάτικο. Το αποτέλεσμα είναι απόρροια των δράσεων που κάνει το Wines of Crete όλα αυτά τα χρόνια και πρόκειται για μία σπουδαία κατάκτηση για το κρητικό κρασί.
          Σημειώνεται ότι στις χώρες όπου εφαρμόζεται το μονοπώλιο στα κρασιά, χρειάζεται χρόνος για να ανακαλύψουν μία νέα περιοχή και συνεχώς αναζητούν ποικιλίες που θα ενδιαφέρουν το αγοραστικό κοινό τους. Ο Κρητικός αμπελώνας κέντρισε το ενδιαφέρον του μονοπωλίου και είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι ανοίγει ο δρόμος για την παρουσία του στη Νορβηγική αγορά, πόσο μάλλον αφού η τοποθέτηση των κρητικών κρασιών στα ράφια των καταστημάτων του μονοπωλίου θα γίνει εντός του 2023.
              Το Wines of Crete συνεχίζει δυναμικά τις ενέργειες για την ενίσχυση της εξωστρέφειας αλλά και της φήμης του Κρητικού Αμπελώνα, ενδυναμώνοντας την εικόνα του νησιού ως ένας ποιοτικός οινογαστρονομικός προορισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω