Ροή Ειδήσεων

Ο Μανώλης Κοτσάκης στην ΕΟΒΕΑΜΜ

Ο Μανώλης Κοτσάκης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, εξελέγη στο Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών (ΕΟΒΕΑΜΜ).
Ο κ. Κοτσάκης είναι και Πρόεδρος του «Συνδέσμου Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Ν. Χανίων».
Ο κ. Μανώλης Κοτσάκης, τόνισε: «Η εκλογή μου στη Διοίκηση σε μια από τις πλέον μαζικές Ομοσπονδίες της χώρας, δυναμώνει τη φωνή των εκατοντάδων Χανιωτών συναδέλφων μου, οι οποίοι σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών, οφείλουμε να παλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επιβίωση των συνεργείων μας».
Η ΕΟΒΕΑΜΜ αποτελεί τον πανελλήνιο αντιπροσωπευτικό φορέα των συνεργείων επισκευής και συντήρησης των αυτοκινήτων οχημάτων, μηχανημάτων, μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης, με μέλη 56 Πρωτοβάθμια Σωματεία, 18.000 Ανεξάρτητα Συνεργεία Ειδικότητας και 80.000 Εργαζόμενους Τεχνίτες Αυτοκινήτου. Η Ομοσπονδία αποτελεί μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και του «Διεθνούς Συνδέσμου Επισκευαστών Αμαξωμάτων-AIRC». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω