Ο Φούρνος της Γειτονιάς

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Την 4η Γιορτή Ψωμιού διοργανώνει στις 16, 17 και 18 Ιουνίου 2023 το Σωματείο Αρτοποιών του Νομού Ηρακλείου, με σκοπό να προβάλλει τη σημασία του Φούρνου της Γειτονιάς και να προωθήσει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, με ώρες λειτουργίας την Παρασκευή από 16.00 έως 20.00 και το Σαββατοκύριακο από 10.00 έως 20.00. 
            Μέρος των παρασκευασμάτων αυτών θα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες, ενώ μερικά από αυτά θα πωληθούν το Σάββατο και την Κυριακή στον χώρο της γιορτής, έναντι συμβολικού τιμήματος, από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και το Εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. αντίστοιχα, για την κάλυψη μέρους των εξόδων τους. 
            Παράλληλα σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος  «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ» το Σάββατο έχει οργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία από 10.00 έως 14.00.
            Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν, την Παρασκευή το βράδυ το Χοροδιδασκαλείον Στέλιος Καρλάκης και το Σάββατο το βράδυ η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ν. Ηρακλείου Κρήτης, με μουσική και τραγούδια από την Κρήτη και τον Πόντο αντίστοιχα.  
            Η Γιορτή διεξάγεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω