Πέθανε ο Αντώνης Σχετάκης

Έφυγε από την ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κισσάμου Αντώνης Σχετάκης. Γεννήθηκε στο Καστέλι Κίσσαμου το 1942. Την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 3μ.μ., νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 5μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Καστέλι Κισσάμου και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Παρθενώνα.
          Σπούδασε στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Αθηνών και δίδαξε στο δημόσιο σχολείο για πέντε χρόνια ενώ συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας φροντιστής Μαθηματικών στην Κίσσαμο.
Εκλέχτηκε Δήμαρχος Κισσάμου τα έτη 1975, 1978, 1987 και 1995. Διετέλεσε , Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας, του ΠΙΚΠΑ Χανίων, Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Χανίων, της ΑΝΕΤΕΚ, της ΑΝΕΝ και υπήρξε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πολυτεχνείου Κρήτης.
          Σε συλλυπητήρια δήλωση ο Περιφερειάρχης Κρήτηςκ. Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Αντώνη Σχετάκη, ο οποίος υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση με οραματισμό, συνέπεια και ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του. Ως Δήμαρχος Κισσάμου για σειρά ετών συνέβαλε καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη και ένα σημαντικό έργο. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω