Ροή Ειδήσεων

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Γεννήθηκε το 1960, γιος του βιομηχάνου και πολιτικού Χρήστου Μίχαλου, ο οποίος ανέλαβε σημαντικές πολιτικές και διοικητικές θέσεις κατά την περίοδο των δικτατορικών κυβερνήσεων 1967-1973.
Είχε σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Essex και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα οικονομικών εφαρμογών στο London School of Economics.
Από το 2005 έως 2006 διετέλεσε ΓΓ του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ.
Τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Διετέλεσε μέλος του ΔΣ αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Νοέμβριο 2012 έως το Μάιο 2015, καθώς και μέλος του ΔΣ «Αστήρ Παλλάς Ξενοδοχειακή ΑΕ» από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιούλιο 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω