Πέπη (Καλλιόπη) Γεωργίου Κατσιγιαννάκη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δικηγόρος LLM -Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Η Πέπη Κατσιγιαννάκη είναι  δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και με μεταπτυχιακές σπουδές στο ιδιωτικό διεθνές και συγκριτικό εμπορικό δίκαιο.
Ασκεί τη δικηγορεία τα τελευταία 26 έτη, έχοντας αναπτύξει εξειδίκευση στις εμπορικές συνεργασίες,  στα σωματεία και στις περιουσιακές υποθέσεις. Στο ενεργητικό της έχει την υποστήριξη με επιτυχία σοβαρών υποθέσεων εταιριών, ανταγωνισμού και περιουσιακών διαφορών ενώπιον των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δικαστηρίων.  
Εξαιτίας της άνεσης χειρισμού ξένων γλωσσών (στην αγγλική, στη γερμανική και στην ισπανική) έχει ευρύ πελατολόγιο από τις χώρες της αλλοδαπής και έχει παράσχει τις νομικές της υπηρεσίες σε επενδυτικές δραστηριότητες σε διάφορους τομείς (ενέργεια, ακίνητα, τουρισμός κλπ).
Συνεργάστηκε με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης ως νομικός σύμβουλος για 15 έτη.
Έχει ασχοληθεί ως πιστοποιημένη εισηγήτρια για πολλά έτη με τη νομική κατάρτιση ενηλίκων στο ΤΕΙ Ηρακλείου (νυν ΑΕΙ ΕΛΜΕΠΑ), σε κέντρα και ινστιτούτα επιμόρφωσης σε όλη την Κρήτη και σε ιδιωτικά κολλέγια.
Στόχος της πάντα υπήρξε η εξομάλυνση των διαφορών και η επίλυσή τους σε ένα κλίμα συνδιαλλαγής και αμοιβαίου σεβασμού. Με αυτή τη στάση ζωής επέλεξε το δρόμο της διαμεσολάβησης, με την οποία ασχολείται ενεργά, και έχει πιστοποιηθεί και στην κτηματολογική διαμεσολάβηση.
Έχει ευαισθησία στην κοινωνική ανισότητα, στην αναξιοκρατία και στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος, και πιστεύει ότι η προσωπική ενδοσκόπηση και ανάπτυξη,  η άοκνη δια βίου μάθηση και η διαπροσωπική αλληλεγγύη αποτελούν προϋποθέσεις για την ευημερία του ατόμου και του πολίτη και την προαγωγή της κοινωνίας.  
Εδρεύει στο Ηράκλειο στην οδό 25ης Αυγούστου 15, ΤΚ 71202. Τηλ. 2810 289881, 6932430144, φαξ. 2810 343806. Εmail: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω