Παγκόσμια αναζήτηση θέσεων εργασίας τουρισμού

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) λειτουργεί την καινοτόμο πλατφόρμα Jobs Factory όπου συνδέει ταλέντα με εργοδότες σε ολόκληρο τον τομέα, και αποτελεί μία ιδανική λύση για τις προσλήψεις στην βιομηχανία της φιλοξενίας.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί τη δύναμη της μηχανικής μάθησης και των αλγορίθμων για να ταιριάζει με τους υποψηφίους με τις κατάλληλες θέσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι αιτούντες εργασία μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ, να αναζητήσουν θέσεις που ταιριάζουν με την εμπειρία και τις δεξιότητές τους και να δημιουργήσουν ειδοποιήσεις εργασίας για να ενημερωθούν για τις τελευταίες ευκαιρίες. Η πλατφόρμα βοηθά επίσης τις τουριστικές επιχειρήσεις και οργανισμούς να βρουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα.
Όλα τα 159 κράτη μέλη της UNWTO θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν το Jobs Factory ως την εθνική τους πλατφόρμα προσλήψεων για τον τουρισμό, όπως και τα περισσότερα από 500 μέλη θυγατρικών του, που κυμαίνονται από επιχειρήσεις έως πανεπιστήμια και ομάδες προβληματισμού. Επιπλέον, μέσω του Jobs of the Future Observatory, τα κράτη μέλη μπορούν επίσης να παρακολουθούν την τρέχουσα και μελλοντική ανάπτυξη δεξιοτήτων για να αναλύουν τις τάσεις. Αυτό θα τους επιτρέψει να προβλέψουν και να εντοπίσουν κενά και αναντιστοιχίες και να λάβουν αποφάσεις βάσει δεδομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω