Παγκόσμια κακαβιά Σητείας

[χρόνος ανάγνωσης 37 δευτερόλεπτα]

Ο Δήμος Σητείας και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας (ΟΑΣ) επιχειρούν να σερβίρουν τη μεγαλύτερη κακαβιά στον κόσμο  και να ενταχθούν στο GUINNESS WORLD RECORDS.
Η κακαβιά αποτελεί ένα έδεσμα εξαιρετικής διατροφικής αξίας και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής μας. Όλη η νοστιμιά της θάλασσας σας περιμένει να τη δοκιμάσετε σε ένα πιάτο στις 18 Αυγούστου 2023, στις 20:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης της Σητείας.
            Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο αξιολογητής του Οργανισμού, επώνυμοι σεφ, πολιτιστικοί σύλλογοι, επισκέπτες και πλήθος κόσμου που θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την κακαβιά.
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία και συνεννόηση με τον Οργανισμό Guinness, ο Δήμος Σητείας κατάφερε να «δημιουργήσει» το ρεκόρ, εντάσσοντας επίσημα τον όρο «Κακαβιά» στη λίστα του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες.
            Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς της περιοχής και άλλους τοπικούς φορείς. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έχει η μεγάλη συμμετοχή από εθελοντές οι οποίοι θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη διαδικασία αξιολόγησης και κατάκτησης του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω