Παγκόσμια Σύνοδο Τουρισμού Νέων

Η 1η Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Τουρισμού Νέων θα πραγματοποιηθεί στο Sorrento της Ιταλίας από τις 27 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2022.
Σύμφωνα με τη δέσμευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού – UNWTO για την ενδυνάμωση των νέων, η πρωτοβουλία θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν με ηγέτες από τον κόσμο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, καθιστώντας τους μέρος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων καθώς ο τουρισμός εκπληρώνει τις δυνατότητές του ως μοχλός της ατζέντας 2030 Βιώσιμη Ανάπτυξη.
          Η έναρξη της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον Τουρισμό Νέων συμπίπτει με το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας. Η σειρά GYTS θα περιλαμβάνει πολλά διαδικτυακά σεμινάρια κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τον τουρισμό και την αειφορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, την καινοτομία και τη δράση για το κλίμα και άλλα σχετικά θέματα.
          Ο Ιταλικός Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού (ENIT) και η περιοχή της Campania ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Υπουργείο για να υποστηρίξουν την διοργάνωση της 1ης Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον Τουρισμό Νέων.
Ιδιωτικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Ερευνητικού Κέντρου για την Παγκόσμια Τουριστική Οικονομία και του Ινστιτούτου Ανώτατης Εκπαίδευσης Bella Vista, έχουν επίσης αναγνωρίσει τη σημασία της πρωτοβουλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω