Παγκόσμια τουριστική συνεργασία

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 16 δευτ.]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού – UNWTO, θα συνεργαστεί με την Alpitour World ως στρατηγικό εταίρο για την προώθηση της καινοτομίας, της εκπαίδευσης και της βιωσιμότητας σε κάθε τμήμα του τουριστικού τομέα. Η Alpitour World είναι κορυφαίος τουριστικός φορέας, με δική της αεροπορική εταιρεία, αλυσίδα ξενοδοχείων και ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 2.400 ταξιδιωτικά γραφεία.
            Αντικατοπτρίζοντας την εστίαση του UNWTO στην αξιοποίηση της δύναμης των συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, το προσφάτως υπογεγραμμένο Μνημόνιο Συναντίληψης με την Alpitour World, θα δει τους δύο οργανισμούς να συνεργάζονται γύρω από κοινούς στρατηγικούς στόχους. Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο οργανισμοί θα επικεντρωθούν ιδιαίτερα στην υποστήριξη των καινοτόμων και στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του κλάδου.
            Η συνεργασία μεταξύ του UNWTO και της Alpitour στοχεύει στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα του τουρισμού. Το Μνημόνιο Συναντίληψης υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα του UNWTO Zurab Pololikashvili και τον Παγκόσμιο Πρόεδρο της Alpitour Gabriele Burgio.
Μεταξύ των βασικών στόχων του είναι:
• Ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών στον τομέα της τουριστικής καινοτομίας, μεταξύ άλλων μέσω της υποστήριξης της δημιουργίας ενός οικοσυστήματος τουριστικών startup.
• Αναγνώριση και υποστήριξη των καλύτερων νέων ταλέντων μέσω της διοργάνωσης Διαγωνισμών Start-Up που επικεντρώνονται στην προώθηση της συμβολής του τουρισμού στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.
• Προωθήστε τον τουρισμό ως πυλώνα αγροτικής ανάπτυξης, μεταξύ άλλων μέσω της υποστήριξης της Alpitour World στα Καλύτερα Τουριστικά Χωριά από την πρωτοβουλία του UNWTO.
• Συνεργαστείτε στην εκπαίδευση εργαζομένων στον τομέα της φιλοξενίας, μεταξύ άλλων μέσω κοινών εκπαιδευτικών μαθημάτων και άλλου εκπαιδευτικού υλικού.
           
Το Alpitour World είναι ένα από τα περισσότερα από 500 θυγατρικά μέλη του UNWTO, που εκπροσωπούν τον ιδιωτικό τομέα καθώς και την κοινωνία των πολιτών και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Αυτό το Μνημόνιο Κατανόησης θέτει τα θεμέλια για μελλοντικές, συγκεκριμένες κοινές πρωτοβουλίες, καθιερώνοντας την Alpitour World ως βασικό εταίρο του UNWTO στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα.
            Ως μέρος της συνεργασίας, το UNWTO και το Alpitour World θα πραγματοποιούν τακτικές κοινές συναντήσεις και συνεδρίες στρατηγικής καθώς συνεχίζουν να προωθούν τη συνεργασία τους και να προσαρμόζονται στις πιο πιεστικές προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο τουρισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω