Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής

Συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής και Καινοτομίας «FIRST LEGO League Virtual Open International», που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει το Πρωτάθλημα μέσω streaming στην διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=h_3BfaSNFpo.
Συνολικά 1.600 μαθητές και 200 προπονητές από 110 χώρες δίνουν το παρών στην τελετή έναρξης την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26, θα διεξαχθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και τα robot games, με τους 100 εθελοντές να συντονίζουν τα πάντα από το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών.
Οι ομάδες θα αγωνιστούν ψηφιακά και η καινοτομία είναι το υβριδικό μοντέλο, συνθήκες που συνδυάζουν σύγχρονες και ασύγχρονες διαδικασίες για να παρουσιάσουν τις εργασίες τους σε τρία μέρη, πρότζεκτ καινοτομίας, (innovation project), robot design και robot game και core values -βασικές αξίες, δεξιότητες του 21ου αιώνα και ομαδικότητα, η οποία κρίνεται από τους κριτές.
Το FIRST LEGO LEAGUE Virtual Open International Greece 2021 διοργανώνεται από την Eduact σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη First και τη Lego Education υπό την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Ακαδημίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αρωγό τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
#cretan_business #cretanbusiness #crete #creta #cretegreece #chania #cretaisland #chaniacrete #cretelife #rethymno #cretanfood #rethymnon #rethimno #rethimnon #rethymnoncrete #crete_island #visitcrete #greece #heraklion #heraklion_crete #lasithi #lasithicrete #chersonissos #visitgreece #europe #Kriton_filoxenin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω