Παγκόσμιο Φόρουμ Τουρισμού Γαστρονομίας

Το 7ο Παγκόσμιο Φόρουμ για τον γαστρονομικό τουρισμό με θέμα «Τουρισμός Γαστρονομίας για τους Ανθρώπους και τον Πλανήτη: Καινοτομία, Ενδυνάμωση και Διατήρηση», διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO). Η εκδήλωση θα βάλει στο επίκεντρο τον ρόλο του γαστρονομικού τουρισμού ως πλατφόρμα ανάπτυξη, ενδυνάμωση γυναικών και νέων και καινοτόμους τρόπους για την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων.
          Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2022 και θα φιλοξενηθεί από την κυβέρνηση της Νομαρχίας Nara, με την υποστήριξη του Ιαπωνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Στην διάρκεια του φόρουμ θα γίνει η έναρξη του Παγκόσμιου Οδικού Χάρτη του UNWTO για τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων στον τουρισμό. Ο οδικός χάρτης παρέχει ένα πλαίσιο για τους ενδιαφερόμενους φορείς του τουρισμού ώστε να αγκαλιάσουν τη βιώσιμη διαχείριση των τροφίμων, ώστε να μην γίνονται ποτέ απόβλητα.
          Στο Φόρουμ θα παρευρεθούν πολλές από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας γαστρονομίας και τουρισμού. Μεταξύ εκείνων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Nara είναι η Πρέσβης του UNWTO για τον Αειφόρο Τουρισμό και η Καλύτερη Γυναίκα Σεφ της Ασίας για το 2016, η Maria Margarita A. Fores από τις Φιλιππίνες, η σεφ Catia Uliassi, που κατατάχθηκε στο νούμερο 12 στα «50 καλύτερα» από την Ιταλία και ο Masayuki Miura, ιδιοκτήτης του Kiyosuminosato AWA Michelin Guide Nara 2022, Green-Star Restaurant (Ιαπωνία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω