Ροή Ειδήσεων

Παράταση εγγραφής Επιμορφωτικού Προγράμματος

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 η περίοδος εγγραφών του εκπαιδευτικού προγράμματος, μεγάλης κλίμακας με τίτλο «Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τη σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα».
Υπενθυμίζεται ότι το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα σηκώνει αυλαία το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς υλοποιείται από Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.
Οι επιμορφούμενοι, μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος, θα λάβουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Συνολικά, το επιμορφωτικό πρόγραμμα για κάθε επιμορφούμενο θα έχει διάρκεια 75 διδακτικές ώρες, που αντιστοιχούν σε 5 ECVET (ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης).
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Επιμορφωτικού Προγράμματος  καθηγητής Νίκος Παπαδάκης σε συνέντευξη στο περιοδικό Κρητών Επιχειρείν επισήμαινε «Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα, το (ερευνητικά θεμελιωμένο) Επιμορφωτικό Πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της απασχολησιμότητας και παραγωγικότητας των επιμορφούμενων – ωφελούμενων και ευρύτερα στο να συμβάλει στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης, με έμφαση στα ζητήματα της κοινωνικής- επαγγελματικής ενσωμάτωσης και της οικονομικής ανάπτυξης. Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα έχει ως σκοπό:
• την επιμόρφωση εργαζόμενων και ανέργων
-δυνάμει εργαζόμενων στον αγροτο-κτηνοτροφικό τομέα και στον τομέα του τουρισμού και
• την υποστήριξη-ενδυνάμωση της (ζωτικής σημασίας) σύνδεσης Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα στην Κρήτη, μέσω της πρόσκτησης γνώσεων και της ανάπτυξης οριζόντιων και εξειδικευμένων δεξιοτήτων των επιμορφούμενων.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω