Παρουσίαση χρηματοδοτικών προγραμμάτων επιχειρήσεων

[χρόνος ανάγνωσης 47 δευτερόλεπτα]

Το  Επιμελητήριο Ρεθύμνης σε συνεργασία με το 15ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των  δράσεων: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων».
          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, Εμμ. Πορτάλιου 23, 1ος όροφος.
          Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων ο κ. Γεώργιος Ζερβός, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
          Η Δράση: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε επιλεγμένους ΚΑΔ όλων των κλάδων της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού προϋπολογισμού 190.000.000€, ενώ η Δράση : «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων ΚΑΔ του τουρισμού με Προϋπολογισμό 160.000.000 €.
          Οι Δράσεις, που βρίσκονται στο στάδιο της Προδημοσίευσης, συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω