Ροή Ειδήσεων

Παρουσία Ρεθύμνου στην ΔΕΘ

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Με δικό του περίπτερο, 30 τ.μ. προτίθεται να συμμετέχει το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μπορούν να φιλοξενηθούν με δικό τους χώρο (ίχνος εδάφους), με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής τους, επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.
            Κατά τη διάρκεια της 87ης ΔΕΘ, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του Ρεθύμνου θα έχουν τη δυνατότητα έκθεσης των προϊόντων τους και προώθησης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Το συνολικό κόστος, που εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τετραγωνικών, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες. Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με την δυναμικότητα και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.
            Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 87η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους έως και την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 στο email: [email protected] και τηλεφωνικά στο 28310 57330. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης στον κ. Θοδωρή Τσαούλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω