Πασχαλινό Παζάρι «HΛΙΑΧΤΙΔΑ»

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Από την Δευτέρα 22 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024, από τις  10:30 π.μ. έως 21.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της οδού Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο, θα λειτουργεί το Πασχαλινό Παζάρι του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα».  
          Αυτό το Παζάρι, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου, αλλά και για όσους επιθυμούν να στηρίξουν μια αξιέπαινη προσπάθεια, διοργανώνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν κονδύλια για την υποστήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν τη δύσκολη μάχη με τη νεοπλασία.
          Ο Παγκρήτιος Σύλλογος «Η Ηλιαχτίδα» έχει αγκαλιάσει με αγάπη και αφοσίωση παιδιά που αντιμετωπίζουν τη νόσο αυτή και τις οικογένειές τους. Με απίστευτο ζήλο και δέος, οι εθελοντές του συλλόγου εργάζονται ασταμάτητα για να προσφέρουν στήριξη, ελπίδα και χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά που πολεμούν με τόση δύναμη.
          Καθώς πλησιάζει η Ανάσταση, ας αναζωπυρώσουμε το φως της αγάπης και της αλληλεγγύης στις καρδιές μας και ας στηρίξουμε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία που φέρνει ελπίδα και χαρά στα παιδιά που τη χρειάζονται περισσότερο.  Η παρουσία και η υποστήριξη κάθε ενός από εμάς είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά και στις οικογένειές τους.
          Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας και μέσω του e-shop https://www.iliahtida.org/eshop/epoxiaka-eidi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω