Ροή Ειδήσεων

Περιφερειακό Βήμα Εστίασης

Ο ορισμός Αντιπεριφερειάρχη Εστίασης στην Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί ένα σοβαρό ευνόητο βήμα για έναν τόσο μεγάλο κλάδο της οικονομίας τονίζει στο Κρητών Επιχειρείν η κυρία Μαρία Αντωνακάκη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης του Νομού Ηρακλείου.

Ποιό το πλήγμα από το παρατεταμένο κλείσιμο της εστίασης;
Δυστυχώς ο κλάδος της εστίασης έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα όλων των εποχών λόγω του ότι η εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι περιορισμοί ωραρίου και το καθολικό κλείσιμο σε κάποιες επιχειρήσεις έχουν επιφέρει τεράστια μείωση του τζίρου έως και το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων.

Ποιά η ανάγκη ορισμού Αντιπεριφερειάρχη εστίασης στην Κρήτη;
Είναι αδιανόητο ένα τόσο μεγάλος κλάδος που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους ανά την Ελλάδα να μην έχει ένα σοβαρό βήμα μέσα στην Περιφέρεια όσο και στον Δήμο προκειμένου να προωθεί να διεκδικεί και να εκπροσωπείται από την αυτοδιοίκηση .
Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να είχε συσταθεί εδώ και πολλά χρόνια πριν .

Πως αντέδρασε η επιμελητηριακή κοινότητα στο νέο θεσμό της Περιφέρειας της Κρήτης;
Όλοι μαζί από κοινού κάνουμε μια υπέρμετρη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργήσει στην χώρα μας η πανδημία .

Ποιές προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις άμεσα;
Πρώτα από όλα τις ανατιμήσεις σε όλα τα προϊόντα που δημιουργεί η αύξηση των καυσίμων και οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Πηγή 11ο Τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω