Πολιτικές δράσεις περιβάλλοντος & αειφορίας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Με επιτυχία διεξήχθη το 3ο Ετήσιο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο 3win Congress, με θέμα «Πολιτικές και δράσεις για το περιβάλλον και την αειφορία», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.
Το Συνέδριο διοργάνωσε η 3win Action, καινοτόμος οργανισμός με κύριο αντικείμενο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.
          Συμμετείχαν ομιλητές από Πανεπιστήμια, Ερευνητικά ιδρύματα, Επαγγελματικούς χώρους και άλλους φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εργασίες μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση διαδικτυακά από το κανάλι του οργανισμού. Παρουσιάστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες εργασίες, που άγγιξαν πολύπλευρα το θέμα των δράσεων και των πολιτικών για το περιβάλλον και την αειφορία και εξειδικευμένες παρουσιάσεις σε συνάρτηση με τη μετάβαση του τουριστικού κλάδου στο νέο περιβάλλον πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού με όρους κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής αειφορίας. Οι εργασίες και τα πρακτικά του Συνεδρίου πολύ σύντομα θα δημοσιευθούν στον ιστοχώρο της 3win Action (www.3win.org).  
          Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες που συνεισέφεραν με τις επιστημονικές εργασίες τους ή τις παρεμβάσεις τους, Λούκα Κατσέλη, Δρ. Λεωνίδα A. Παπακωνσταντινίδη, Dr. Andala Barusman, Dr. Gautam Mahajan, Dr. Tahir Sufi, Stephen Ternyik, Gian Andrea Garancini, Dr. Oleg Latyshev, Αναστασία Ζακινθυνού, Ακριβή Βαγενά, Μανώλη Λυγεράκη, Dr. Arab Hoballah, Δρ. Γιώργο Ξανθό, Δρ. Ειρήνη Δήμου, Γιώργο Αποστολόπουλο, Αλέξη Τσιλίδη και Βασίλη Σπόκο.
          Επίσης, ευχαριστούν θερμά, όσους παρακολούθησαν το συνέδριο με κάθε πρόσφορο μέσω από τις τέσσερις πλατφόρμες που μεταδόθηκε, καθώς και το ο Δημόσιο ΙΕΚ Α. Δημητρίου που παραχώρησε την αίθουσα και τα οπτικοακουστικά μέσα και τους χορηγούς επικοινωνίας, την ψηφιακή πύλη Κρητών Επιχειρείν και την ψηφιακή εφημερίδα Γραφίδα GrPress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω