Πολυδύναμο Ιατρείο Πλατανιά

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης υπόγραψε την κατασκευή του νέου πολυδύναμου ιατρείου Πλατανιά. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας στην περιοχή που αριθμεί 20.000 κατοίκους και 3 εκατ. διανυκτερεύσεις σε κανονικές συνθήκες τα καλοκαίρια.
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε στον Δήμο Πλατανιά, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή, του Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη, της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη, του Υποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου, της Γεν Δ/ντριας των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένης Δοξάκη, του αναδόχου του έργου Ευγένιου Παπαδόπουλου, Αντιδημάρχων και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου «Νέο κτίριο πολυδύναμου Περιφερειακού ιατρείου Πλατάνια» είναι 1.134.996,68 €.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης δήλωσε «Θεωρούμε ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα υλοποιηθούν αυτή την περίοδο στο Δήμο μας, καθόσον αφορά την ποιότητα ζωής αλλά και την παραμονή των κατοίκων στην ενδοχώρα του Δήμου μας. Το νέο κτίριο κατασκευάζεται σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος, ενώ  έβγαλε και την οικοδομική άδεια και εδώ θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πλατανιά, της 7ης ΥΠΕ και της ΠΕ Χανίων, για τη συνεργασία που είχαμε έτσι ώστε να φτάσουμε εδώ σήμερα, μετά από 10 χρόνια συνεχών προσπαθειών. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη καθόσον διασφάλισε τους πόρους μέσα από το ΕΣΠΑ για την κατασκευή του κτιρίου, σε πρώτη φάση και το επόμενο διάστημα για τη δημοπράτηση του ιατροτεχνικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Στη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή υπογραφή, μας βοήθησε σημαντικά η προηγούμενη διοίκηση της έβδομης ΥΠΕ που το είχε θέσει σε υψηλή προτεραιότητα και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, ιδιαίτερα με την δημιουργία του ΟΕΥ, που ήταν προαπαιτούμενο για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ. Ελπίζουμε ότι η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και θα προστεθεί στην υπάρχουσα δομή, με αλλαγή του οργανισμού και μόνιμες θέσεις για Σταθμό ΕΚΑΒ,  όπως συζητήσαμε με την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Μπορμπουδάκη που συμφώνησε και δεσμεύτηκε για τις ανάλογες ενέργειες στο προσεχές διάστημα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω