Πρέσβης Τουρισμού ο Winston Duke

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό ]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) ανακήρυξε τον ηθοποιό Winston Duke ως τον νεότερο πρεσβευτή του για Υπεύθυνο Τουρισμό. Ο Οργανισμός υπογραμμίζει ότι ο «αναγνωρισμένος για το εξαιρετικό ταλέντο του και τη δέσμευσή του στις παγκόσμιες φιλανθρωπικές προσπάθειες, ο Duke θα υποστηρίξει τις πρακτικές βιώσιμου τουρισμού και θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη μεταμορφωτική δύναμη των ταξιδιών, υποστηρίζοντας την τελευταία εκστρατεία του UNWTO, «Tourism Open Minds».
          Ως Πρέσβης ο Duke θα υποστηρίξει ενεργά την αποστολή του UNWTO να προωθήσει υπεύθυνες και βιώσιμες τουριστικές πρακτικές. Θα συνεργαστεί στενά με τον Οργανισμό για να υποστηρίξει τη σημασία του τουρισμού για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την προστασία του περιβάλλοντος.
          Σημειώνεται ότι η εκστρατεία «Tourism Open Minds», που ξεκίνησε ο UNWTO με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου, έχει ως στόχο να προωθήσει τον χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμο τουρισμό ενθαρρύνοντας τον διάλογο, την κατανόηση και τον σεβασμό μεταξύ των ταξιδιωτών και των τοπικών κοινοτήτων. Ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να ενστερνιστούν διαφορετικούς πολιτισμούς, παραδόσεις και προοπτικές, ενώ παράλληλα τονίζει τη θετική επίδραση του τουρισμού στις τοπικές οικονομίες και το περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω