Πρακτικές αποτροπής υδατικής καταπόνησης

[χρόνος ανάγνωσης 13 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προς ενημέρωση των παραγωγών, διανέμει ένα μικρό οδηγό με «Πρακτικές αποτροπής της υδατικής καταπόνησης ελιάς, εσπεριδοειδών, αβοκάντο και αμπέλου σε περιόδους καύσωνα».
Πρόκειται για έκδοση του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου (ΙΕΛΥΑ) του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αναλυτικά ο Οδηγός:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω