Ροή Ειδήσεων

Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προχωρά σε προσλήψεις 431 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων.
Ειδικότερα πρόκειται για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τριάντα μίας (431) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρείας, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λαμία και στην Πάτρα. Αναλυτικότερα, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 103 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 154 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 174.
          Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 19 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 8 Μαΐου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
          Για διευκρινίσεις που αφορούν στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, καλέστε στα τηλέφωνα 2109281888 και 2109281890, κατά τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 έως 16.00.
          Υπενθυμίζεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ είναι Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίζεται το δίκτυο διανομής του ηλεκτρισμού και διαχωρίστηκε από την ΔΕΗ, με Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω