Ροή Ειδήσεων

Προσλήψεις Ειδικών Επιστημόνων

Εκδόθηκε η 6Ε/2021 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 56/22.10.2021/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση συνολικά έντεκα (11) θέσεων με προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 4 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.
Ειδικότερα πρόκειται για μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ  Ν.Π.Ι.Δ.-Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή), μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Συνήγορο του Πολίτη (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης- Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Υπουργείο Εσωτερικών) με θητεία, διάρκειας ίσης με τη θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω