Προσλήψεις ευρωπαϊκού έργου Dialogue4Nature

[χρόνος ανάγνωσης 48 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης προκήρυξε την πρόσληψη τριών ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου, για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Αυτοτελούς Τμήματος Ευρωπαϊκών Διεθνών Θεμάτων και Ανάπτυξης Συνεργασιών, σε ότι αφορά στη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Dialogue4Nature, the Institutional Dialogue Project of the Interreg Euro-MED Natural Heritage Mission» του χρηματοδοτικού πλαισίου «Interreg Euro-MED» με καθήκοντα που απορρέουν από τους στόχους και τις γενικότερες ανάγκες υλοποίησης του έργου. Το κόστος της αμοιβής τους θα καλύπτεται αποκλειστικά από τον προϋπολογισμό του έργου.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.
            Στο πλαίσιο του έργου θα απασχοληθούν στην Περιφέρεια Κρήτης:
α) Ένα άτομο κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ με σκοπό τη διοικητική, οικονομική και λογιστική υποστήριξή του έργου.
β) Ένα άτομο κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ή ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ή ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με σκοπό την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη του έργου και τη συμμετοχή του στην υλοποίηση των επιμέρους παραδοτέων και δράσεων του έργου, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω (βλ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ) και
γ) Ένα άτομο κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ με σκοπό την ενημέρωση, πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των φορέων και της τοπικής κοινωνίας και το συντονισμό των επικοινωνιακών δράσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σύβασης Μίσθωσης Έργου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω