Ροή Ειδήσεων

Προσλήψεις Πολεμικού Ναυτικού

[χρόνος ανάγνωσης 50 δευτερόλεπτα]

Πρόσκληση σε πρώην εργαζομένους στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) αλλά και σε εργαζομένους εκτός των ΕΝΑΕ, απευθύνει το Πολεμικό Ναυτικό, για την τεχνικής υποστήριξης και συντήρηση των πολεμικών πλοίων.
            Συγκεκριμένα το Πολεμικό Ναυτικό προσκαλεί:
α. Τους πρώην εργαζόμενους του υπό ειδική διαχείριση Οικονομικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.» οι οποίοι είχαν κατά τον χρόνο καταγγελίας των οικείων συμβάσεων (ήτοι στις 27 και 30 Ιανουαρίου 2023) ενεργή ατομική συμφωνία με το Πολεμικό Ναυτικό δυνάμει του άρθρου 26 του Ν. 4258/14 (Α΄ 94), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
β. Τους τρίτους εργαζόμενους του άρθρου 6 του Ν. 4284/14 (Α΄ 190) οι οποίοι είχαν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2023 ενεργές ατομικές συμφωνίες με το Πολεμικό Ναυτικό για την παροχή των υπηρεσιών τους στο πρόγραμμα υποβρυχίων, όπως προβούν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και κατόπιν σύναψη ατομικής σύμβασης εργασίας.
            Από κάθε ενδιαφερόμενο απαιτείται κατά την υπογραφή της ατομικής σύμβασης εργασίας η προσκόμιση των ακόλουθων εγγράφων:
α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα αντίγραφο αυτής.
β. Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα – Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Φυσικών Προσώπων, με την οποία θα βεβαιώνεται ο οικείος ΑΦΜ.
γ. Βεβαίωση ΑΜΚΑ.
δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
ε. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από ΕΦΚΑ με την οποία θα πιστοποιείται η οικεία ειδικότητα.
          Για περισσότερες πληροφορίες και για την ενημέρωση επί των όρων, που θα διέπουν την ατομική σύμβαση εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (Διεύθυνση: Λεωφόρος Παλάσκα 3, Σκαραμαγκάς, Τ.Κ. 12461, τηλ. 2121070962, 2121070681, 2121070972 email: [email protected]) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω