Πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Στέφανος Μαγκαλάκης και η Κατερίνα Γκουτζούκη αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Σκακιστών Εφήβων – Νεανίδων μέχρι 18 ετών 2023.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον συνεδριακό χώρο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας με συν-διοργανωτές το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας, τον Δήμο Λαρισαίων και την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.) από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2023.
            Στη κατηγορία των Εφήβων (όπεν) συμμετείχαν 35 σκακιστές από 25 σωματεία και πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Στέφανος Μαγκαλάκης (ΕΣ Θεσσαλονίκης) με 7 ½ βαθμούς σε 9 αγώνες τερματίζοντας αήττητος σημειώνοντας 6 νίκες. και 3 ισοπαλίες.
Την 2η θέση, επίσης αήττητος, πήρε ο Σπύρος Χαρτοφύλακας (Ευβοϊκή ΕΣ) με 7 βαθμούς (5 νίκες , 4 ισοπαλίες) και 3ος ήταν ο Ροδόλφος Σταματίου (Ο Φυσιολάτρης) με 6 ½ βαθμούς.
            Στις νεανίδες πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Κατερίνα Γκουτζούκη (Ευβοϊκή ΕΣ) που ολοκλήρωσε αήττητη του αγώνες με 7 ½ βαθμούς σε 9 παρτίδες, 1 ½ βαθμό μπροστά από την Ασημένια Τσαπάκη (ΟΦΗ) που πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Στην 3η θέση ισοβάθμησαν 3 σκακίστριες με 6 βαθμούς και μετά την άρση της ισοβαθμίας το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Σουμέλα Αθανασίου (Ευβοϊκή ΕΣ). Στην κατηγορία των νεανίδων συμμετείχαν 29 σκακίστριες από 21 σωματεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω