Πρωτοβουλίες ξενοδόχων Κρήτης

Με επίκεντρο τον αειφόρο τουρισμό, την πιστοποίησή του και τις προοπτικές συνεργασίας στην Κρήτη για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον τουρισμό, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης.
          Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ξενοδόχων από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κυριάκου Κώτσογλου.  Η παρουσία όλων των Ενώσεων των ξενοδόχων δείχνει και δείγμα γραφής για δημιουργία Κρητικής Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στο νησί. Ένα θέμα που συζητιέται από παλιά αλλά τώρα είναι πολύ σημαντικό για την τουριστική οικονομία της Κρήτης καθώς είναι αναγκαίο να επιταχυνθούν συνέργειες για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.
          Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές που ανοίγονται για τον τουρισμό της Κρήτης μέσα από την προσπάθεια πιστοποίησης μιας αειφόρου στρατηγικής για όλο το νησί στον τομέα του τουρισμού.  Στόχος, είναι να παραμένει η Κρήτη αναλλοίωτος προορισμός, συνεχίζοντας να προσφέρει τα μοναδικά στοιχεία πολιτισμού και φυσικού περιβάλλοντος που διαθέτει.  
          Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναπτύχθηκε θ’ ακολουθήσει ενιαία συνεργασία των ξενοδοχειακών Ενώσεων, με όλους τους Αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω