Πρόσκληση Πρόσληψης Πτυχιούχου ΑΔΜΗΕ

[χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά και 52 δευτ.]

Δημοσιεύθηκε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Προγράμματος Horizon Europe Energy-«GLACIATION», του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Η Πρόσκληση αφορά σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) Πτυχιούχου/Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού ή Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών με θεωρητικό υπόβαθρο ή/και προϋπηρεσία στην ανάλυση δεδομένων.
Αναλυτικά η Πρόσκληση:
Η Διεύθυνση Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης (ΔΕΤΑ) της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon Europe Energy, υλοποιεί το εγκεκριμένο ερευνητικό έργο Green responsibLe privACy preservIng dAta operaTIONs με το ακρωνύμιο  «GLACIATION» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
          Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του ως άνω έργου είναι από 01/10/2022 έως και 30/09/2025 (36 μήνες), συνοπτική περιγραφή του οποίου παρουσιάζεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.
          Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων  21 του Ν.2190/1994, καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 30 του Ν.4314/2014 όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, η ΔΕΤΑ προτίθεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με 1 (ένα) φυσικό πρόσωπο.
          Το ύψος της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο συναρτάται με το ειδικό αντικείμενο ανάθεσης, τα προσόντα του αντισυμβαλλόμενου, την προϋπολογισθείσα δαπάνη για το προς ανάθεση έργο, ενώ υπόκειται στους περιορισμούς του χρηματοδοτικού προγράμματος και της κείμενης νομοθεσίας.
          Το αντικείμενο των προς ανάθεση έργων και τα κατ’ ελάχιστο απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα, περιγράφονται ακολούθως:
Αντικείμενο του προς ανάθεση έργου:  
Το GLACIATION στοχεύει στην μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από την λειτουργία των data centers. Mε την χρήση της τεχνολογίας που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος GLACIATION, θα επιτευχθεί η βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση των data centers.
(βλ. αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ).Διάρκεια απασχόλησης: Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για ένα έτος, με δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης διαδοχικά, έως το τέλος του έργου, αποκλειομένης σε κάθε περίπτωση της αναγνώρισής τους ως συμβάσεων αορίστου χρόνου.
Απαραίτητα Προσόντα:
• Πτυχίο/Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού, Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ) πενταετούς φοίτησης ή Πτυχίο/Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Mηχανικού Ηλεκτρονικών υπολογιστών.• Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος Σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.• Ανεπτυγμένες δεξιότητες στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές (Η/Υ) (εφαρμογές γραφείου (word, excel, power-point κλπ.).
• Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
• Αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας, πολύ καλές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας.
• Πολύ καλές αναλυτικές και οργανωτικές δεξιότητες.
Επιθυμητά Προσόντα:
• Επιθυμητός Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (MSc ή MEng) ή Διδακτορικός τίτλος σπουδών σε σχέση με την ανάλυση δεδομένων.
          Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να μελετήσουν τη σύντομη περιγραφή του έργου και το αντικείμενο απασχόλησης (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) και να υποβάλλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί από 22/04/2024, είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου) μέχρι και 26/04/2024, στην παρακάτω διεύθυνση:
ΑΔΜΗΕ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ
10443 ΑΘΗΝΑ
(στο φάκελο πρέπει να υπάρχει η ένδειξη «Για το έργο «GLACIATION», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή»), είτε να σταλεί ηλεκτρονικά, σε μορφή word ή pdf στη διεύθυνση [email protected].
          Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στην κα Κωτσικογιάννη Αμαλία, e-mail: [email protected].
          Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δεσμεύει την ΔΕΤΑ να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δεν γεννά δικαιώματα προσδοκίας.
          Η ΔΕΤΑ διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη των σχετικών συμβάσεων.
          Οι άρρενες αντισυμβαλλόμενοι θα πρέπει να τελούν νομίμως εκτός στρατεύματος (λόγω εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής στράτευσης) καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου που θα τους ανατεθεί.
          Τα άτομα των οποίων η πρόταση θα επιλεγεί θα αμείβονται με την έκδοση του νόμιμου παραστατικού, σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, και θα υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε συνδυασμό με τον Οδηγό Χρηματοδότησης. Οι τυχόν ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία καταβάλλονται από τους ίδιους τους επιλεγέντες.
                                                Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
                                                         Μωραΐτης Ιωάννης 
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «GLACIATION»
From edge to cloud, big data analytics is growing fast, and its energy consumption has become a reason of concern for national grids and they generate significant carbon emissions. The GLACIATION project aims to address this issue through energy-efficient privacy preserving data operations. By developing a novel Distributed Knowledge Graph (DKG) that stretches across the edge-core-cloud architecture, reduction in the energy consumption for data processing will be achieved through AI enforced minimal data movement operations. GLACIATION will achieve significant power consumption reduction through optimizing the location where analytics are carried out and where data is placed. The projects Metadata framework will provide tools that incorporate privacy and trust aspects in the data operations. GLACIATION is demonstrated on three relevant industry settings which benefit from optimized data movement and power consumption reduction. More specifically, GLACIATION use cases cover public-service, manufacturing, energy and enterprise data analytics.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω