Στήριξη ερευνητικών ομάδων

Έναρξη υλοποίησης της δράσης «Φυτώριο Ιδεών» στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας αποφάσισε η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ίδρυμα Τεχνολογία και Έρευνας.
Η δράση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ή ερευνητικές ομάδες των παραπάνω Ιδρυμάτων, που καλούνται να υλοποιήσουν μια καινοτόμο ιδέα που θα μπορούσε να εξελιχθεί, με την κατάλληλη βοήθεια, σε ένα πρωτότυπο προϊόν ή υπηρεσία και προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον  Αύγουστο του 2022.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Παρατηρητηρίου https://ibo.crete.gov.gr/ και οι σχετικές αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 10/11/2021.
Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας είναι μια νέα δομή της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό τη διασύνδεση των επιχειρήσεων με τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και την αποτύπωση της καινοτομίας στο νησί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω