Σταύρος Τζεδάκης «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ»

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Εκ νέου υποψήφιος ως Περιφερειακός Σύμβουλος είναι ο Σταύρος Τζεδάκης με την παράταξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ», του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.  
Ο Σταύρος Τζεδάκης είναι Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών καθώς και σε θέματα Αγροδιατροφής, ως Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, για την ανάδειξη της Κρητικής διατροφής, της Κρητικής γαστρονομίας και της διασύνδεσης του αγροδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό.
          Ο Σταύρος Τζεδάκης δήλωσε: «Ζητώ τη στήριξή σας για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε βασικούς τομείς που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία και την ανάπτυξη του νησιού μας, όπως:
✔ Να αυξήσουμε την αγροτική παραγωγή του νησιού μας, παράγοντας ποιοτικά, τυποποιημένα και ανταγωνιστικά προϊόντα, τα οποία θα αποκτήσουν μια διαχρονική υπεραξία προς όφελος των παραγωγών.
✔ Να αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Κρήτη, τα οποία δεν είναι μόνο ο ήλιος, η θάλασσα και τα βουνά της, αλλά και η ιστορία της και ο πολιτισμός της, η φιλοξενία και το φιλότιμο των Κρητικών, η Κρητική Διατροφή, η κουλτούρα και τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.  
Όλα αυτά μαζί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως δέλεαρ κι ως μία ποιοτική επιλογή για τους επισκέπτες του νησιού, επιτυγχάνοντας έτσι διαδοχικά, ποιοτικό τουρισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω