Στην REDS Α.Ε. η αμερικανική βάση

Η REDS Α.Ε. αναδείχθηκε Πλειοδότης για τις Γούρνες Ηρακλείου στο τμήμα της πρώην αμερικανικής βάσης με οικονομική προσφορά 40,2 εκατ. ευρώ (Καθαρή Παρούσα Αξία), στην δημοπρασία που διενήργησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου – ΤΑΙΠΕΔ.
Το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης είναι παραθαλάσσια έκταση 345.567 τ.μ., η οποία βρίσκεται 13 χλμ. από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και 16 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου. Σε εκτάσεις όμορες του ακινήτου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Ενυδρείο «Θαλασσόκοσμος», το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Κρήτης κ.ά.
H REDS A.E. είναι μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Ρουμανία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη Εμπορικών Πάρκων, Εμπορικών & Ψυχαγωγικών Κέντρων, Οργανωμένων Οικιστικών Συγκροτημάτων, Εκθεσιακών Κέντρων καθώς και κτιρίων Γραφείων και Μεικτών Χρήσεων.
Ενδεικτικά ο Όμιλος ανέπτυξε το εμπορικό πάρκο «Smart Park» στη Γυαλού, Σπάτων Αττικής, την Μαρίνα Αλίμου, το «Κτήματος Καμπά» στην Κάντζα Αττικής ενώ συμμετέχει στο Athens Metropolitan Expo με 11,67%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω