Συνέδριο γονιδιακής θεραπείας

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής, θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από 26 έως 28 Μαΐου 2023.
Αυτό θα είναι το πρώτο συνέδριο της Εταιρείας μας, το οποίο θα διεξαχθεί ολοκληρωτικά με φυσική παρουσία έπειτα από το παγκόσμιο ξέσπασμα της πανδημίας της COVID-19, δίνοντας στους συμμετέχοντες εκ νέου, ευκαιρίες για δικτύωση με κορυφαίους ερευνητές και επιστήμονες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Οι τομείς της γονιδιακής και κυτταρικής θεραπείας έχουν προοδεύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ο αριθμός των εγκεκριμένων Προηγμένων Θεραπευτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων αυξάνεται συνεχώς, μεταβάλλοντας δραστικά το θεραπευτικό πρότυπο.
            Το εκπαιδευτικό και επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, στόχο έχει να επικαιροποιήσει τη γνώση σχετικά με τις πλέον επαναστατικές εξελίξεις στην επιστήμη και έρευνα, καθώς και να πυροδοτήσει γόνιμες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Οι πλέον πρόσφατες κλινικές πρόοδοι στον τομέα της γονιδιακής θεραπείας και αναγεννητικής ιατρικής, καθώς και οι τρέχουσες κανονιστικές και οικονομικές προκλήσεις των προηγμένων θεραπειών θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν από κορυφαίους ειδικούς. Επιπρόσθετα, οι προφορικές παρουσιάσεις και τα posters θα δώσουν τη δυνατότητα σε νέους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς να παρουσιάσουν την έρευνά τους και να επικοινωνήσουν παραγωγικά με τους συναδέλφους τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω